Kayıt Ol

Instagram'da Nasıl Video İndirebilirim?

Instagram'da Nasıl Video İndirebilirim?

Dünyanın en aktif kullanıcılarının resim ve video paylaştığı uygulama olan Instagram'da kullanıcı sayısı gün geçtikçe hızla artmaktadır. Birçok konuda çekilen videoları izlemek, beğenmek, yorum yapmak ve insanlarla etkileşimde bulunmak en sevdiğimiz aktiviteler arasında yerini almıştır. Çoğu zaman saatlerimizi harcadığımız ve severek izlediğimiz bu videoları kolayca indirebiliriz fakat Instagram'ın hala indirme özelliği bulunmamaktadır. Instagram’dan video nasıl indirilir, merak mı ediyorsunuz? Bunu farklı uygulamalar aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz.


Android Telefonlar İçin;

Instasave programı; güvenilir, sınırsız ve ücretsizdir. Instagram video indirme, fotoğraf indirme ve repost uygulamasıdır. Fotoğraf ve videoların üzerine uzun basarak ayrıntıları görebilir ve telefonunuz çevrimdışı iken indirme işlemine devam edebilirsiniz. Bir sürü ekran ve butona basmakla uğraşmadan sadece link kopyalayarak otomatik indirme sistemi ile zamanınızı almadan videoya ulaşmanızı sağlamaktadır. İndirilen resim ve videolar uygulama bünyesinde kaydedilir ve böylece çevrimdışı iken de videoyu görebilirsiniz. İstediğiniz videoları da kalıcı olarak silebilirsiniz.


Android Telefonlar için Instagram Video İndirme Adımları:

  1. Uygulamayı indirin ve açın.
  2. Açılan pencerede Instagram resminin altındaki butona tıklayıp kilidini açın.
  3. ‘’ Open Instagram’’ yazan yere tıklayınca karşınıza Ana Sayfanız çıkacak.
  4. İndirmek istediğiniz videonun sağ üst köşesindeki üç noktaya tıklayın.
  5. Ardından ‘’ Paylaşım URL’sini Kopyala’’ kısmına tıklayın.
  6. Uygulama videoyu otomatik olarak indirecektir. Galerine girdiğinizde videoyu göreceksiniz.


iPhone Telefonlar İçin;

Bolt Browser And Documents program; iPhone için tasarlanan bu uygulama gelişmiş ayarları ve minimalist tasarımı ile gözleri üzerine çekmektedir. Reklamsız özelliği de bulunan uygulama oldukça güvenilirdir. Gece kullanım için de karanlık mod özelliği bulunmaktadır. Ayrıca program birçok dili de bünyesinde bulundurmaktadır. iPhone telefonlar için bu video ile Instagram video indirmek artık çok daha kolay.


iPhone Telefonlar için Instagram Video İndirme Adımları:

  1. Uygulamayı indirin.
  2. Instagram uygulamanı açın ve beğendiğiniz videonun sağ üst köşesindeki üç noktaya tıklayın.
  3. ‘’Bağlantıyı Kopyala’’ kısmına basın ve daha sonra indirdiğiniz uygulamanın üst tarafındaki tarama kısmına yapıştırın.
  4. Karşınıza çıkan videonun ortasındaki üçgene bastığınızda önünüze yeni bir ekran gelecek. O ekrandaki ‘’Download’’ kısmına basın.
  5. Uygulamanın aşağı ki kısmında bulunan ‘’Downloads’’ bölümüne tıkladığınızda indirdiğiniz videonun linkini göreceksiniz. Linkin üzerine bir kere tıklayın.
  6. Karşınıza videonun geldiğini göreceksiniz. Bu videonun sağ alt köşesinde 3 noktaya tıklayın.
  7. Karşınıza çıkan ekranda ‘’Paylaş’’ kısmına ve son olarak ‘’Videoyu Kaydet’’ butonuna tıkladığınızda videonuz indirilecektir.